top of page

Nieuwsbrief winter 2019


3, 2, 1... Happy New Year!

Nog maar heel even en dan is het alweer 2019. Voor mij persoonlijk een bijzonder jaar, want begin februari verwachten Jeroen en ik de geboorte van ons eerste kindje (spannend!!!). Maar wat ik op dit moment stiekem nog spannender vind, is dat er vanaf januari een voltallig team aan invaldocenten mijn danslessen overneemt. Iets met loslaten enzo...

In deze nieuwsbrief kijken we alvast vooruit naar wat januari, februari en maart 2019 ons gaat brengen. Pak je agenda er weer bij en zorg ervoor dat je niets mist. En je weet het: geen tijd om alles te lezen? Kijk dan snel onderaan bij de agendapunten zodat je toch op de hoogte bent Tot dans! Jamie-Dee


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Oh baby...

bottom of page