top of page

Oh baby...


Lieve allemaal,

Daar is ze dan! Op 11 februari 2019, om 01:58, zijn Jeroen en Jamie-Dee kersverse ouders geworden van de kleine Charlie. Moeder en dochter maken het goed na een soepele thuisbevalling. Ze rusten nu lekker uit en leren elkaar elke dag beter kennen. Als alles zo goed blijft gaan, komen Jamie-Dee en Charlie na de voorjaarsvakantie (18 t/m 24 februari) snel een keer op bezoek bij de verschillende danslessen. Maar alles op z'n tijd natuurlijk! Bedankt voor de lieve kaartjes en berichten die we al hebben mogen ontvangen. Jamie waardeert de aandacht en lieve woorden enorm. Ze kan niet wachten om jullie voor te stellen aan haar kleine prinses, maar eerst nog even genieten met z'n drietjes.


98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page