top of page
2021 Danscompagnie_CarinaCalisFotografie-256.jpg

Word Danspartner

Sinds januari 2019 is Danscompagnie Eemnes een stichting. Het doel van de stichting is om dans in de meest brede vorm aan te bieden aan haar dansleerlingen. Niet alleen door middel van de wekelijkse danslessen, maar ook door bijvoorbeeld samen dansvoorstellingen te bekijken in het theater, zelf optreden op een echt podium en het organiseren van bijzondere dansworkshops. Deze extra activiteiten en meer worden mede mogelijk gemaakt door de donaties van onze Danspartners.

 

Wil jij ook Danscompagnie Eemnes en haar dansleerlingen steunen zodat zij meer van de danswereld kunnen ontdekken en beleven? Heb jij zelf affiniteit met dans of vind jij het gewoon fijn om een lokale stichting te helpen? Word dan Danspartner van Danscompagnie Eemnes! Jij bepaalt zelf hoeveel je doneert en je zit nergens aan vast.

Wat is de Club van 50?

De Club van 50 is een exclusieve groep van 50 Danspartners die in een dansseizoen minimaal €50,- hebben gedoneerd. Deze Danspartners krijgen gedurende het seizoen exclusieve tegenprestaties en een inkijkje in de activiteiten van Danscompagnie. Denk hierbij aan korting bij externe activiteiten van de stichting, kaartjes voor de eindvoorstelling en meer!

Heb jij interesse om deel te nemen aan de Club van 50? Laat dat dan weten via het donatieformulier! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja, ik word Danspartner van Danscompagnie Eemnes!
Doneer je €50,- of meer? Dan heb je het recht om deel te nemen aan de Club van 50. Ik heb interesse in de Club van 50!

Bedankt voor de donatie! Je ontvangt per e-mail een bevestiging met betaalgegevens.

Wil je liever anoniem doneren? Maak dan jouw donatie over op NL87 RBRB 0709946317 ten name van STG Danscompagnie Eemnes.

bottom of page