top of page
2021 Danscompagnie_CarinaCalisFotografie-256.jpg

Word Danspartner

Sinds januari 2019 is Danscompagnie Eemnes een stichting. Het doel van de stichting is om dans in de meest brede vorm aan te bieden aan haar dansleerlingen. Niet alleen door middel van de wekelijkse danslessen, maar ook door bijvoorbeeld samen dansvoorstellingen te bekijken in het theater, zelf optreden op een echt podium en het organiseren van bijzondere dansworkshops. Deze extra activiteiten en meer worden mede mogelijk gemaakt door de donaties van onze Danspartners.

 

Wil jij ook Danscompagnie Eemnes en haar dansleerlingen steunen zodat zij meer van de danswereld kunnen ontdekken en beleven? Heb jij zelf affiniteit met dans en zou jij ook mee willen op onze dansuitjes of een bijzondere dansworkshop willen volgen? Of vind jij het gewoon fijn om een lokale stichting te helpen? Word dan Danspartner van Danscompagnie Eemnes! Jij bepaalt zelf hoeveel je doneert en je zit nergens aan vast.

Wat krijg je ervoor terug?

- Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten via de kwartaalnieuwsbrief.

- Bij donaties vanaf €25,- ontvangen Danspartners korting op groepsactiviteiten en workshops, zoals gezamenlijk naar een dansvoorstelling in het theater gaan. Afhankelijk van de activiteit wordt de hoogte van de korting bepaald.

- Bij donaties vanaf €50,- ontvangen Danspartners het voorgaande + twee gratis toegangskaartjes voor de eindvoorstelling.

- Voor zakelijke donateurs is er de optie om hun naam/logo te publiceren op onze website en een vermelding tijdens onze optredens.

Ons volgende spaardoel:

Organisatie van een zomerdanskamp, zomer 2022.

Ja, ik word Danspartner van Danscompagnie Eemnes!

Bedankt voor uw donatie! U ontvangt per e-mail een bevestiging met betaalgegevens.

bottom of page