top of page
Over ons

Docenten

portretfoto afstuderen_edited.jpg

Jamie-Dee van den Oudenrijn-de Wit

Oprichter, all-round dansdocent

Op 15-jarige leeftijd begon Jamie-Dee met dansen bij Dans- en balletschool Eemnes. Na het afronden van haar VWO besloot zij om Taal- en cultuurstudies te gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Met succes behaalde zij haar Bachelor of Arts in 2012. Al die jaren bleef het dansvirus kriebelen en dus besloot ze om een gooi naar het geluk te doen. Zij deed auditie voor de opleiding tot Docent Dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Tilburg) en werd aangenomen! Na vier plezierige jaren aan de Academie voor Danseducatie behaalde ze in 2016 haar Bachelor of Dance in Education. Niet alleen is zij bevoegd dansdocent in de dansstijlen klassiek ballet, modern, jazz en urban, maar is daarnaast ook bevoegd als cultuuronderwijzer voor het primair en voortgezet onderwijs

 

Met goede moed kijkt ze uit naar de komende jaren waarin zij vooral aan de slag gaat om haar dromen waar te maken. Het vestigen van Danscompagnie Eemnes als dé dansplaats van Eemnes is daar absoluut één van.

Portret Danique.jpg

Danique Jongbloed

Docent Danskriebels, Dansmix, Jazz Dance, Happy Dance

Danique Jongbloed danst al sinds haar vierde en wist dat ze daar later heel graag iets mee wilde doen. "Ik wilde dolgraag een dansacademie gaan doen. Dat is gelukt!" Na de middelbare school is Danique naar ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten gegaan om daar Docent Dans te studeren. Tijdens deze opleiding heeft zij allerlei verschillende stages gedaan en wist ze: dit is het voor mij. In 2018 is Danique afgestudeerd en sindsdien werkt zij als dansdocent op verschillende dansscholen. Zo geeft ze moderne en jazz lessen, maar ook musical, streetdance en kinderlessen.

 

Bij Danscompagnie Eemnes verzorgt Danique op maandag de lessen Dansmix, Happy Dance en Stretch & Strength. Op vrijdag verzorgt zij de de lessen Danskriebels, Dansmix en Jazz Dance.

bottom of page