top of page
Over ons

Docenten

portretfoto afstuderen_edited.jpg

Jamie-Dee van den Oudenrijn-de Wit

Oprichter, all-round dansdocent

Op 15-jarige leeftijd begon Jamie-Dee met dansen bij Dans- en balletschool Eemnes. Na haar opleiding Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht heeft zij in 2012 auditie gedaan voor de opleiding tot Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Tilburg). Na vier geweldige jaren is zij daar in 2016 afgestudeerd als dansdocent in de dansstijlen klassiek ballet, modern, jazz en urban. Daarnaast is zij ook bevoegd als cultuuronderwijzer voor het primair en voortgezet onderwijs.

 

Al 8 jaar geeft Jamie-Dee vol passie leiding aan Danscompagnie Eemnes. Inmiddels is Jamie-Dee ook moeder van 3 jonge kinderen. Daarom verzorgt zij de lessen niet meer allemaal zelf, maar wordt zij ondersteund door Danique en Marieke. "Ik ben mega trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. In 8 jaar tijd zijn wij uitgegroeid naar een middelgrote dansschool met ruim 200 leerlingen, een eigen locatie en een docententeam." Voor de toekomst hoop Jamie-Dee nog veel mooie dansvoorstellingen te mogen maken met de danstalenten binnen de dansschool.

Portret Danique.jpg

Danique Jongbloed

Docent Dansmix en Jazz Dance

Danique Jongbloed danst al sinds haar vierde en wist dat ze daar later heel graag iets mee wilde doen. "Ik wilde dolgraag een dansacademie gaan doen en dat is gelukt!" In 2018 is Danique afgestudeerd als dansdocent aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en sindsdien werkt zij als dansdocent op verschillende dansscholen. Zo geeft ze moderne en jazz lessen, maar ook musical, streetdance en kinderlessen.

 

Sinds september 2020 geeft Danique les bij Danscompagnie Eemnes. "Dat doe ik met zoveel plezier, ik stap nooit met tegenzin in de auto." Ze heeft zo al veel leerlingen voorbij zien komen, door zien stromen en zien stralen op het podium. 

 

Bij Danscompagnie Eemnes verzorgt Danique op vrijdag de lessen Dansmix en Jazz Dance.

Marieke Voorn.jpg

Marieke Voorn

Docent Streetdance en Hiphop

Bij Danscompagnie Eemnes verzorgt Marieke op dinsdag en donderdag de lessen Streetdance en Hiphop. Daarnaast geeft zij leiding aan het Hiphop-demoteam.

bottom of page