Docenten

portretfoto afstuderen_edited.jpg

Jamie-Dee van den Oudenrijn-de Wit

Oprichter, all-round dansdocent

Op 15-jarige leeftijd begon Jamie-Dee met dansen bij Dans- en balletschool Eemnes. Na het afronden van haar VWO besloot zij om Taal- en cultuurstudies te gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Met succes behaalde zij haar Bachelor of Arts in 2012. Al die jaren bleef het dansvirus kriebelen en dus besloot ze om een gooi naar het geluk te doen. Zij deed auditie voor de opleiding tot Docent Dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Tilburg) en werd aangenomen! Na vier plezierige jaren aan de Academie voor Danseducatie behaalde ze in 2016 haar Bachelor of Dance in Education. Niet alleen is zij bevoegd dansdocent in de dansstijlen klassiek ballet, modern, jazz en urban, maar is daarnaast ook bevoegd als cultuuronderwijzer voor het primair en voortgezet onderwijs

 

Met goede moed kijkt ze uit naar de komende jaren waarin zij vooral aan de slag gaat om haar dromen waar te maken. Het vestigen van Danscompagnie Eemnes als dé dansplaats van Eemnes is daar absoluut één van.

Jamie-Dee is tot januari 2021 met zwangerschapsverlof.

Portret Danique.jpg

Danique Jongbloed

Docent Danskriebels, Dansmix, Jazz Dance

Danique Jongbloed is 24 jaar. Zij danst al sinds haar vierde en wist dat ze daar later heel graag iets mee wilde doen. "Ik wilde dolgraag een dansacademie gaan doen. Dat is gelukt!" Na de middelbare school is Danique naar ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten gegaan om daar Docent Dans te studeren. Tijdens deze opleiding heeft zij allerlei verschillende stages gedaan en wist ze: dit is het voor mij. In 2018 is Danique afgestudeerd en sindsdien werkt zij als dansdocent op verschillende dansscholen. Zo geeft ze moderne en jazz lessen, maar ook musical, streetdance en kinderlessen.

 

Bij Danscompagnie Eemnes zal Danique op vrijdag de Danskriebels, Kidsdance en Jazz Dance 10+ gaan geven.

Pallas Sluyter

Docent Klassiek ballet, Spitzen, Contemporary, Yoga

Pallas, geboren in Los Angeles (VS), heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde internationale carrière achter de rug als professionele klassieke en hedendaagse balletdanser, jazz- en allround danser in zowel de creatieve als de commerciële sector. Ze is een master balletdocent, choreograaf, regisseur, repetitor, jazzdansleraar en nationaal gecertificeerde yoga-instructeur (N.A.C.Y.T.). Ze ontving haar opleiding aan de School of American Ballet (New York City Ballet), American Ballet Theatre, San Francisco Ballet, Ballet West en Dupree Dance Academy en in haar thuisstudio, Westside School of Ballet in Santa Monica, Californië. Als performer heeft Pallas haar sporen verdiend in de podium-, televisie- en filmwereld, maar zeker ook als internationale gastdocent. In Nederland had Pallas haar eigen dansschool en productiebedrijf Pallas-Dance en produceert ze momenteel de show PALLAS ON AIR, waar ze zowel iconische als aanstormende muzikanten, choreografen, producers en popcultuuriconen interviewt.

Haar meest recente choreografische projecten omvatten twee muziektheaterproducties in Austin, Texas, en een rockvideo voor een band in L.A.
Pallas is net terug in Nederland, na weer vier jaar in Amerika te zijn geweest, en is erg blij om de lessen klassiek ballet, spitzen, moderne dans en familie yoga te verzorgen bij Danscompangnie Eemnes!

Pallas heeft een dubbele nationaliteit (Nederlands en VS). Zij spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Louisa Boumedien

Docent Streetdance, Hiphop, Zumba

Meer informatie volgt nog.

Telefonisch bereikbaar:

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Buiten deze tijden om is Danscompagnie Eemnes

slecht bereikbaar i.v.m. de lessen die gegeven worden.

10:00 - 16:00

10:00 - 15:00

10:00 - 14:00

10:00 - 16:00

10:30 - 14:30

Postadres:

Torenzicht 74

3755 CD Eemnes

info@danscompagnie.nl

06-57097504

Bezoekadres:

Noordersingel 4

3755 EZ Eemnes

KVK 73882917

BTW-nr. NL859697836B01

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon