top of page
Over ons

Over ons

Danscompagnie Eemnes is in september 2016 opgericht door de Eemnesser Jamie-Dee van den Oudenrijn. Begonnen als een eenmanszaak met minder dan 20 cursisten is de Danscompagnie inmiddels uitgegroeid tot een heuse dansstichting met bijna 100 klanten. Nog steeds staat het dagelijkse reilen en zeilen onder leiding van Jamie-Dee, maar wordt zij daarin tegenwoordig ondersteund door een vijfkoppig bestuur.

Danscompagnie Eemnes logo_rond_groot.png

Bij Danscompagnie Eemnes staat de kwaliteit van de danslessen voorop. Belangrijk is dat de cursisten naast heel veel dansplezier ook begrijpen wat zij doen. Daarom leren zij naast de uitvoering van danspassen ook namen, termen en kleine stukjes dansgeschiedenis. Zo ontdekken zij dat dans meer is dan alleen maar bewegen op muziek. Het is een kunstvorm!

Naast de danslessen binnen de vier muren van de danszaal wil Danscompagnie Eemnes ook juist dat haar cursisten naar buiten gaan om de wereld van dans verder te ontdekken. Denk daarbij aan optredens buiten de deur, andere dansers ontmoeten, maar ook het bezoeken van (professionele) dansvoorstellingen in het theater.

 

Samen ontdekken wij de wereld van dans. Kom jij ook mee op ontdekking?

bottom of page