top of page
Privéles

Privéles

Jij wilt het beste in jezelf naar boven halen. Misschien wel omdat je de ambitie hebt om professioneel danser te worden, misschien omdat je vanwege een blessure rustig moet opbouwen of je wil juist de basis van die ene dansstijl beter onder de knie krijgen. Wat de reden ook is, bij Danscompagnie Eemnes doen we niet moeilijk over een privéles. Tijdens de privéles van 30 minuten krijg je één op één les van Jamie-Dee. Onder haar leiding ga je aan de slag om aan specifieke doelen te werken.

Interesse? Neem dan contact op met Danscompagnie Eemnes voor meer informatie of om direct een privéles aan te vragen. Graag bij de aanvraag vermelden wat het doel is van de privéles, eventueel de dansstijl waar je graag binnen wilt werken en de frequentie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook als niet-lid ben je van harte welkom!

Tarieven

1 losse les

5 lessen

10 lessen

€ 27,50

€ 130,00

€ 247,50

Bovenstaande kosten zijn gebaseerd op een privéles van 30 minuten. Gekochte privélessen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. De kosten voor de privéles(sen) dienen bij aanvang van de eerste les betaald te zijn zoals overeengekomen.

bottom of page