top of page

Doe mee via Sjors Sportief


Via Sjors Sportief (en Sjors Creatief) kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten en creatieve activiteiten in de gemeentes Laren-Eemnes-Blaricum, zonder meteen lid te hoeve n worden.Hierdoor kunnen kinderen zich eerst rustig oriënteren op de sportieve/culturele 'markt' en zo hun talenten ontdekken. De weg naar de plaatselijke voetbalclub weten de kinderen vaak wel te vinden, maar er is zoveel meer te doen.

Alle basisschoolkinderen uit Eemnes hebben de afgelopen week een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Ook de Danscompagnie staat daarin met een aantal danslessen. Kinderen kunnen zich op www.sjorssportief.nl inschrijven. Dus waar wacht je nog op?!


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Oh baby...

bottom of page