top of page

Dans mee via Sjors Sportief!


Ook dit jaar kunnen basisschoolkinderen zich weer opgeven voor een proefles bij de Danscompagnie via Sjors Sportief en Creatief! Een te gekke campagne van Sportstimulering Nederland om jonge kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een grote verscheidenheid aan sportieve en creatieve activiteiten in de gemeentes Laren, Eemnes en Blaricum. Daar doen wij van de Danscompagnie graag aan mee!

Alle basisschoolkinderen uit Eemnes en omgeving hebben de afgelopen week een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Ook de Danscompagnie staat daarin met een aantal danslessen. Opgeven voor een proefles kan via www.sjorssportief.nl. En dit jaar pakken we een beetje extra uit. Schrijf jij je in voor een proefles via Sjors Sportief? Dan mag jij nog een gratis tweede proefles volgen! Gewoon, omdat het kan.

Meld je snel aan via www.sjorssportief.nl en hopelijk zien wij je snel in één van onze danslessen!


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page