top of page

Update 5: coronamaatregelen


Vanaf vandaag (15 december 2020) zal Danscompagnie Eemnes weer tijdelijk haar deuren moeten sluiten. Geen afsluitende kerstlessen, geen inhaallessen, geen speciaal vakantierooster en geen aftrap van de grote voorstelling. Het is erg jammer dat we het jaar 2020 zo moeten afsluiten, maar laten we vooral blijven hopen dat het einde van dit dansseizoen rooskleuriger zal zijn.


Normaal zouden de danslessen weer beginnen in de week van maandag 4 januari 2021. Dit zal in ieder geval met twee weken uitgesteld worden, misschien langer afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Daarover houd ik jullie op de hoogte. Tijdens de vorige lockdown heb ik digitale lessen verzorgd vanuit huis. Dat zal dit keer helaas moeilijker te regelen zijn aangezien ik nu rekening te houden heb met Jeroen, Charlie en Benjamin. Omdat ik geen behoefte heb aan extra stress heb ik voor nu besloten om dit keer geen live-lessen te verzorgen zolang deze tweede lockdown duurt. Misschien dat ik de aankomende dagen een ludieke manier bedenk om na de kerstvakantie alsnog samen te dansen. Als dat het geval is, laat ik dit natuurlijk aan jullie weten. Of laat het mij weten als jij een leuk idee hebt.


Voor januari zal zover ook geen lesgeld gefactureerd worden. Diegene die vooruit betaald hebben ontvangen de maand januari terug. Het lesgeld voor de maanden november en december dient natuurlijk wél betaald te worden aangezien in die maanden de nodige kosten gemaakt zijn, zoals de zaalhuur en het verrichte werk van de dansdocenten.


Tot slot

Eerlijk is eerlijk: ik ben verdrietig, ik ben teleurgesteld, maar bovenal ben ik erg moe. Moe van het omdenken, de onzekerheid, de constant veranderende regels, maar bovenal het constante geregel. Het was heerlijk om de afgelopen weken weer in de danszaal te staan en samen met jullie te dansen. Jullie geven mij zoveel energie en plezier. Helaas was het van korte duur… Het is tijd voor mij om even volledig uit te rusten. Iets wat ik tijdens mijn zwangerschapsverlof al had willen doen, maar eigenlijk niet aan toe kwam doordat er zoveel geregeld moest worden achter de schermen. Daarom zal ik van 21 december t/m 3 januari helemaal offline zijn. Na die periode zal ik mijn computer en telefoon weer aanzetten, en ben ik weer bereikbaar voor zaken.


Ondanks de maatregelen wens ik jullie alvast fijne feestdagen. Tel je zegeningen en laten we vooral dankbaar zijn voor wat wel kan!


Tot dans!


Veel liefs,


Jamie-Dee

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page