top of page

Update 3: coronamaatregelen


Vanuit de overheid is het volgende besloten met betrekking tot danslessen:

  • Amateurkunstbeoefening zoals acteren, blazen, dansen en zingen is niet toegestaan met meer dan 2 personen, of 1 huishouden.

  • Activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, ook in groepsverband, zijn toegestaan bij scouting-, cultuur-, kunst- en andere jeugdverenigingen.


Dit betekent dat de danslessen voor de kinderen en jeugd de komende twee weken kunnen doorgaan zoals deze nu plaatsvinden. De danslessen voor de volwassenen komen helaas te vervallen voor de komende twee weken.


Overige maatregelen

  • Het Huis van Eemnes zal beperkt open zijn en daarom zullen zij een aantal aanpassingen maken betreft het gebruik van de ruimtes. Zo zullen de danslessen voor de komende twee weken plaatsvinden in de sporthal:

> De lessen op dinsdag en woensdag vinden plaats in Sporthal 2B.

> De lessen op donderdag en vrijdag vinden plaats in Sporthal 1.

  • De hoofdingang zal gesloten zijn. Het verzoek om de zij-ingang te gebruiken. Deze is te bereiken via de parkeerplaats: loop langs het gebouw naar achter, halverwege tref je een deur die toegang geeft tot de sporthal.

  • Ouders mogen het pand niet meer betreden. Op vrijdagmiddag zal ik aanwezig zijn om te assisteren bij de Danskriebels en Dansmix. Ik vang dan de kinderen op bij de zij-ingang en zal ze mee naar binnen nemen. Op dezelfde manier zal ik ze ook weer naar buiten begeleiden.

  • Kinderen vanaf 13 jaar mogen na de dansles niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Ga daarom na afloop van de les direct naar huis en blijf niet hangen bij het Huis van Eemnes.

Ik hoop dat alles zo duidelijk is. Als er verder nog vragen/opmerkingen zijn, kan je mij bereiken via de mail of Whatsapp. Laten we hopen dat deze maatregelen gaan werken zodat ook de volwassenen over twee weken weer kunnen dansen!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page