Extra nieuwsbrief - december 2019


Extra nieuwsbrief

december 2019

Let op: belangrijk nieuws Vanaf januari 2020 vinden de activiteiten van Danscompagnie Eemnes plaats aan de Noordersingel 4, in het Huis van Eemnes. Een nieuw jaar, een nieuw gebouw, een nieuwe zaal. De komende twee weken dansen wij nog in de Patiozaal van de Hilt om de deur daarna voorgoed achter ons te sluiten. Zorg er dus voor dat je in januari voor het juiste gebouw staat!

Daarnaast in deze nieuwsbrief informatie over de aankomende KIJKlessen, Herderstocht, kerstvakantie, benefietoptreden voor KWF Kankerbestrijding en nog meer belangrijke agendapunten. Veel leesplezier.

Tot dans!

Jamie-Dee


Kom jij ook weer gezellig kijken? Volgende week - 16 t/m 21 december - is het de laatste lesweek voor de kerstvakantie. Dat betekent dat het weer tijd is voor de KIJKlessen. Alle ouders, grootouders, broers, zussen en andere geïnteresseerden zijn weer van harte uitgenodigd om te komen kijken in de dansles. Kan jij volgende week niet aanwezig zijn bij de dansles vanwege kerstvieringen of iets anders? Dan zijn jouw fans deze week al welkom om te komen kijken. Graag vooraf even melden via de mail of app.Herderstocht Op zaterdag 21 december gaan de dansers van Danscompagnie Eemnes stralen in de RK H. Nicolaaskerk aan de Wakkerendijk. Na een jaar afwezigheid zijn wij dit jaar gevraagd om tijdens de Herderstocht een engelachtige dans te laten zien. Jong en oud dansen samen. Kom jij ook kijken? Op donderdag 12 december start de kaartverkoop bij de Primera in de Minnehof.

Kerstvakantie Van maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 is het kerstvakantie. Dit jaar is er geen speciaal vakantierooster vanwege de verhuizing van de Hilt naar het Huis van Eemnes. Vanaf maandag 6 januari gaan we weer volop aan de bak in het nieuwe gebouw.

Aftrap Belle en het Beest Zoals ieder jaar gaan we ook dit dansseizoen de grote voorstelling met elkaar aftrappen in de kerstvakantie. Alle leerlingen zijn op vrijdag 3 januari van harte welkom bij mij thuis om in ieder geval samen de film Belle en het Beest te kijken. Kom jij ook? Graag vooraf aanmelden zodat ik weet op hoeveel leerlingen ik kan rekenen.

  • Dansers die op de basisschool zitten zijn vrijdag 3 januari welkom van 13:00 tot 17:00 voor een filmmiddag + een extra activiteit die nog even geheim blijft.

  • Dansers die op de middelbare school zitten of die ouder zijn, zijn 's avonds van harte uitgenodigd vanaf 20:00 voor een knusse filmavond.

Voor allebei de groepen geldt: neem zelf een hapje en/of drankje mee voor tijdens het kijken van de film. Aanmelden voor de aftrap kan via info@danscompagnie.nl. Ik hoop jullie allemaal te zien op vrijdag 3 januari 2020.

Op zaterdag 21 maart 2020 presenteert de groep Modern gevorderd de speciale dansvoorstelling ADEM. Met deze dansvoorstelling gaan zij geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. ADEM wordt een bijzondere dansvoorstelling over het leven. Denk aan de eerste ademhaling bij de geboorte tot aan de laatste zucht bij het overlijden. De verhoogde ademhaling bij flinke inspanning en de diepere ademhaling bij totale ontspanning. Dagen dat je even geen lucht kan krijgen en dagen dat je intens geniet van de frisse lucht. Ieder leeft het leven op zijn eigen manier, maar adem hebben we allemaal nodig.


Houd de website en social media van Danscompagnie Eemnes goed in de gaten om op de hoogte te blijven van deze bijzondere dansvoorstelling. Wij zouden het leuk vinden als jullie 21 maart ook naar ADEM komen kijken!

De komende maanden voor in de agenda

* KIJKlessen week 51: 16 t/m 22 december 2019

In de laatste week voor de kerstvakantie zijn ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes en iedereen die jij wilt uitnodigen, van harte welkom om te komen kijken naar wat jij de afgelopen weken allemaal geleerd hebt in de dansles.

* Herderstocht week 51: zaterdag 21 december 2019 Tijdens de Herderstocht dansen de leerlingen van Danscompagnie Eemnes een engelachtige choreografie in de RK H. Nicolaaskerk (Wakkerendijk 60, Eemnes). Loop mee met één van de groepen van de Herderstocht en kom onze dansers bewonderen. In samenwerking met de kerkgemeenschappen van Eemnes.