top of page

Nieuwsbrief zomer 2024

juli - augustus - september

Een antwoord op jullie vragen.

De afgelopen weken heb ik veel vragen gekregen over de komende zomerperiode. Wanneer is de zomerstop? Zijn er lessen die doorgaan? Zijn er nog zomeractiviteiten voor de leerlingen? Hoe zit het met het lesgeld? In deze nieuwsbrief vind je hopelijk het antwoord op deze vragen.


Verder in deze nieuwsbrief:

  • Ouder&Kind Lesweek

  • Open Lesweek

  • Audities

  • Agendapunten


Mocht je aan het eind van deze nieuwsbrief toch nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met mij op.


Tot dans!


Jamie-Dee

 

Ouder&Kind-Lesweek

Het seizoen 2023-2024 loopt op z'n eind. Tijd om het op een leuke manier met elkaar af te sluiten. Aankomende week zijn het geen standaard KIJKlessen, maar mogen ouders met hun kind meedansen (of andersom). Kom kijken en ervaren. Ontdek hoe het is om in een dansles te staan en maak plezier samen met jouw kind. Opa, oma, oom, tante, grote neef of nicht zijn ook welkom als een ouder niet kan meedoen.


Let op: vriendjes en vriendinnetjes van eigen leeftijd zijn niet toegestaan deze week. Zij mogen komen dansen tijdens de Open Lesweek (1 t/m 6 juli).

 

Open Lesweek

De laatste volledige lesweek van het seizoen staat in het teken van de Open Lesweek. Deze extra lesweek kan voor de kinderlessen (4 tot 16 jaar) gebruikt worden om gemiste of geannuleerde lessen in te halen, maar ook om kennis te maken met nieuwe dansstijlen. Wil jij graag een extra les proberen deze week? Geen probleem! Wel even laten weten dat je komt zodat wij rekening kunnen houden met de grootte van de groep. In deze week kunnen leerlingen die volgend seizoen doorstromen ook kennismaken met hun nieuwe dansgroep. De leerlingen die doorstromen ontvangen de komende week hierover nog een aparte e-mail. Ook zijn deze week vriendjes en vriendinnetjes welkom in de les.

 

Zomerrooster

Van maandag 8 juli 2024 t/m zondag 1 september 2024 geldt een zomerstop voor alle kinderlessen in de leeftijdscategorie 4 tot 16 jaar. De lessen voor 16 jaar en ouder gaan tot eind juli door, net zoals de les Beweegkriebels 1,5+ op woensdagochtend (11:00 - 11:30) en de les Danskriebels 3+ op vrijdagochtend (10:00 - 10:45). Van dinsdag 30 juli t/m zondag 1 september geldt een volledige zomerstop. De dansschool is dan gesloten ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Belangrijk om te weten: Sta jij ingeschreven voor één van deze bovenstaande lessen? Dan loopt deze inschrijving automatisch door. Je wordt dan ook verwacht in deze les. Bij afwezigheid graag afmelden via de Bueno Student-app, e-mail of WhatsApp.

 

Zomer Dans3daagse

Heb jij geen zin om deze zomer stil te zitten? Wil jij dansen, plezier maken en samenzijn met vrienden? Opzoek naar een actieve, maar vooral gezellige invulling van een aantal zomervakantiedagen? Kom dan naar de Zomer Dans3daagse! Tijdens de Zomer Dans3daagse werken we toe naar een eindpresentatie. Deze is toegankelijk voor ouders, familie en vrienden op de laatste dag van de 3daagse.

Wie?

Voor iedereen van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd). Ook niet-leden zijn welkom!

 

Wanneer?

Week 1: 23-24-25 juli, van 09:00 tot 17:00.

Week 2: 27-28-29 augustus, van 09:00 tot 17:00.

*Het is ook mogelijk om per dag op te geven.

 

Kosten?

Leden: €35,- per dag / €95,- voor 3 dagen.

Niet-leden: €45,- per dag / €125,- voor 3 dagen.

 

Belangrijk om te weten:

Tussendoortjes worden door de dansschool geregeld. Lunch en een navulbare drinkfles dienen de kinderen zelf mee te nemen. Het is mogelijk om beide weken deel te nemen, omdat elke week in het teken staat van een ander thema.

 

Opgeven kan via info@danscompagnie.nl. Vermeld daarbij naam, leeftijd en dansgroep van de leerling. Geef eventueel aan bij wie ze graag in de groep willen. Vergeet niet om aan te geven tijdens welke week de leerling zal deelnemen. Wees snel, want VOL=VOL.

 

Summer Dance Intensive

Ga het nieuwe dansseizoen knallend van start tijdens onze eerste Summer Dance Intensive! Van 09:00 tot 17:00 volg je 5 verschillende danslessen bij 5 verschillende docenten om jezelf klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maak het lichaam weer wakker, zet de spieren op scherp en kom terug in het dansgevoel. Nog niet moe na deze dag? Sluit de Summer Dance Intensive dan gezellig af met een BBQ.

Wie?

Voor iedereen van 12 jaar en ouder (voortgezet onderwijs, MBO, HBO, WO en werkenden). Ook niet-leden zijn welkom!


Wanneer?

Zaterdag 31 augustus, van 09:00 tot 17:00. Sluit de dag af met een BBQ. Deze duurt tot 20:00.


Wat?

5 danslessen: Stretch & Strength/Floor Barre; Modern; Jazz; Hiphop; Dancehall/Afro. Het is ook mogelijk om losse lessen te reserveren. Wijzigingen zijn onder voorbehoud.


Kosten?

Leden: vanaf €15,- per les / €65,- voor 5 lessen.

Niet-leden: vanaf €17,50 per les / €80,- voor 5 lessen.

BBQ: €12,50

SDI-shirt: €19,95


Belangrijk om te weten:

Deelnemers dienen zelf hun tussendoortjes en lunch te regelen. Neem ook een navulbare drinkfles mee en eventueel een setje schone kleren. Leerlingen die zich opgeven voor de gehele dag krijgen voorrang op leerlingen die zich aanmelden voor losse lessen.


Opgeven kan via info@danscompagnie.nl. Vermeld daarbij naam en leeftijd van de leerling. Wees snel, want VOL=VOL.

 

Audities

Maak je klaar voor een nieuwe ronde audities! Heb jij een passie voor dans en wil jij het beste uit jezelf halen? Geef je dan snel op voor (één van) de audities via info@danscompagnie.nl.


Auditie Selectie HIPHOP

Ben jij een hardwerkende danser? Kan jij goed samenwerken? Wil jij meedoen met danswedstrijden door heel Nederland? Geef je dan op voor de auditie voor de Selectie Hiphop. Deze auditie is op maandag 24 juni, van 20:00 tot 21:00. Geschikt voor leerlingen van 12 jaar of ouder.

Auditie Selectie DANS

Heb jij een passie voor danstechniek? Wil jij zelf creatief aan de slag gaan met dans? Ben jij bereid om de komende twee jaar keihard te werken aan een bijzondere benefietvoorstelling voor het seizoen 2025-2026? Doe dan auditie voor de Selectie Dans. Deze auditie is op zaterdag 6 juli, van 12:30 - 14:00. Geschikt voor leerlingen van 12 jaar of ouder die in ieder geval de laatste zaterdag van de maand van 12:30 tot 14:00 beschikbaar zijn om te trainen.

 

Tot slot

Zo komt seizoen 2023-2024 langzaam tot een eind. Het was weer een mooi jaar om op terug te kijken! De komende weken wordt hard gewerkt om alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zo goed mogelijk af te ronden zodat we alle leden tijdig kunnen informeren. Denk aan bijvoorbeeld eventuele aanpassingen in het lesrooster en de verdeling van de docenten.


Belangrijk om te weten: voor de leden van 4 tot 16 jaar wordt geen lesgeld geïncasseerd in de maanden juli en augustus. Voor de overige leden geldt dit alleen voor de maand augustus. Mocht er onverhoopt toch lesgeld worden afgeschreven, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Een stornering kost de dansschool namelijk €10,- per keer. Net zo eenvoudig kunnen wij handmatig het onterecht geïncasseerde bedrag terugboeken. Wij streven ernaar dat het binnen 24 uur weer teruggestort is.


Als er verder nog vragen zijn over de zomerperiode hoor ik het graag. En anders tot ziens in de les of alvast een hele fijne vakantie gewenst!

 

De komende maanden voor in de agenda

Alle hieronder besproken agendapunten zijn onder voorbehoud.


*Ouder&Kind-Lesweek

Week 26: 24 t/m 29 juni

Dit keer is het niet alleen maar kijken, maar is het ook meedoen! Nodig jouw vader, moeder, opa, oma of juist jouw (klein)dochter of (klein)zoon uit om mee te doen met de les. Het wordt een les om nooit meer te vergeten!


*Auditie Selectie Hiphop

Week 26: maandag 24 juni

Op maandag 24 juni wordt van 20:00 tot 21:00 de auditie gehouden voor de Selectie Hiphop. Deze groep danst diverse danswedstrijden gedurende het seizoen. Daarbij nemen zij het op tegen andere Hiphop-teams uit heel Nederland. Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan via info@danscompagnie.nl en wordt deel van het DC-demoteam.


*Open Lesweek

Week 27: 1 t/m 6 juli

Deze lesweek zijn alle lessen open voor iedereen om mee te doen. Ook niet-leden zijn welkom. Leerlingen van 4 tot 16 jaar mogen deze week gebruiken om gemiste lessen in te halen of om een andere les uit te proberen. Wel even laten weten als je iemand meeneemt of als je naar een andere les gaat.


*Auditie Selectie Dans

Week 27: zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli wordt van 12:30 tot 14:00 de auditie gehouden voor de Selectie Dans. Deze groep werkt de komende twee jaar toe naar een benefietvoorstelling om geld op te halen voor een goed doel. Het is een intensief traject waarin je jezelf ontwikkelt als danser en als dansmaker. Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan via info@danscompagnie.nl en ontroer anderen met jouw danskunsten.


*Zomerrooster

maandag 8 t/m maandag 29 juli

Voor leerlingen van 16 jaar en ouder geldt een aangepast zomerrooster. Deze is online te vinden via www.danscompagnie.nl/lesrooster of bekijk het lesrooster in de Bueno Student-app.


*Zomervakantie basisscholen (regio Noord)

maandag 22 juli t/m zondag 1 september

De basisscholen in Eemnes hebben zomervakantie. Fijne vakantie en geniet van een mooie zomer!


*Zomer Dans3daagse no.1

Week 30: 23-24-25 juli

Kom deze zomer dansen tijdens de Zomer Dans3daagse. 3 dagen vol dans, spelletjes en gezelligheid. Deze 3 dagen worden afgesloten met een korte eindpresentatie op de laatste dag. Opgeven kan via info@danscompagnie.nl. Het is ook mogelijk om per dag op te geven.


Leden: €35,- per dag / €95,- voor 3 dagen

Niet-leden: €45,- per dag / €125,- voor 3 dagen.


*Dansschool gesloten

dinsdag 30 juli t/m zondag 1 september

Van dinsdag 30 juli t/m zondag 1 september in de dansschool gesloten. Er worden geen lessen gegeven. Voor de maand augustus wordt geen lesgeld geïncasseerd. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, neem dan contact op met Jamie-Dee via info@danscompagnie.nl zodat het geïncasseerde bedrag kan worden teruggestort.


*Zomer Dans3daagse no.2

Week 30: 23-24-25 juli

Kom deze zomer dansen tijdens de Zomer Dans3daagse. 3 dagen vol dans, spelletjes en gezelligheid. Deze 3 dagen worden afgesloten met een korte eindpresentatie op de laatste dag. Opgeven kan via info@danscompagnie.nl. Het is ook mogelijk om per dag op te geven.


Leden: €35,- per dag / €95,- voor 3 dagen

Niet-leden: €45,- per dag / €125,- voor 3 dagen.


*Summer Dance Intensive

Week 35: zaterdag 31 augustus

Ga het nieuwe dansseizoen knallend van start tijdens onze eerste Summer Dance Intensive! Van 09:00 tot 17:00 volg je 5 verschillende danslessen bij 5 verschillende docenten om jezelf klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maak het lichaam weer wakker, zet de spieren op scherp en kom terug in het dansgevoel. Nog niet moe na deze dag? Sluit de Summer Dance Intensive dan gezellig af met een BBQ (tot 20:00).


*Start seizoen 2024-2025

Week 36: maandag 2 september

Na een heerlijke zomer is het weer tijd om aan de slag te gaan. Let's go!


Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten? Volg Danscompagnie Eemnes dan op social media.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page