top of page

Nieuwsbrief winter 2024

januari - februari - maart

De tijd vliegt voorbij!

De maand januari is weer voorbijgevlogen. De kerstvakantie zit nog vers in het geheugen en de volgende schoolvakantie staat alweer voor de deur. Deze week (12 t/m 18 februari) is het daarom weer tijd voor KIJKlessen. Familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om te komen kijken tijdens de danslessen. Dit kan de hele les zijn, maar mag ook een halve les zijn. Wij zorgen in ieder geval voor genoeg zitplek. De week daarna (19 t/m 25 februari) is het voorjaarsvakantie. Tijdens de schoolvakantie geldt een aangepast lesrooster. Aanmelden voor de lessen is verplicht zodat wij weten wie komt.


Verder in deze nieuwsbrief:

  • Pasen

  • Beknopte informatie voorstelling

  • Kaartverkoop voorstelling

  • Gebruik bovenverdieping


Tot dans!


Jamie-Dee

 

Kom jij ook kijken?

Van 12 t/m 18 februari zijn er weer KIJKlessen. Ouders, vrienden en familie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de dansles. De leerlingen laten zien wat zij de afgelopen weken allemaal geleerd hebben en geven alvast een voorproefje van de show. Gezellig als jij ook komt! Dit kan de hele les zijn of een deel van de les.Let op: bij de jongste groepen (peuters/kleuters) is het kijken in overleg met de docent.

 

Voorjaarsvakantie

Van maandag 19 t/m zondag 25 februari is het voorjaarsvakantie. Bekijk hieronder het aangepaste lesrooster. Vergeet niet om je aan te melden via e-mail, WhatsApp of Bueno Student-app.

 

Pasen

Om alvast in de agenda te zetten: op Goede Vrijdag 29 maart en Stille Zaterdag 30 maart gaan de lessen door volgens het reguliere lesrooster. Kan jij niet naar de les komen? Graag even afmelden zodat wij op tijd weten of er voldoende animo is om de lessen te laten doorgaan. De lessen op Paasmaandag 1 april komen te vervallen. Wil jij een les inhalen? Neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken bij welke les je kan aansluiten.

 

Danscompagnie Eemnes presenteert...

Nog maar twee maanden te gaan en dan presenteren wij onze grote dansvoorstelling: The Greatest Showman. Het verhaal gaat over de ambitieuze P.T. Barnum. Zij heeft de droom om wereldberoemd te worden. Samen met haar beste vriendin Charity zet Barnum een show op waarmee zij de wereld willen veroveren: het circus is geboren. In het circus komen de meest bijzondere acts voorbij! De show ontvangt veel reacties, zowel positief als negatief. Met haar toenemende bekendheid wordt P.T. Barnum verblind door roem en rijkdom. Zij vergeet waar het leven echt om gaat. De relatie met de circusartiesten, maar ook met Charity komt onder spanning te staan.


Belangrijke data: grote doorloop en voorstelling

Natuurlijk hebben jullie zaterdag 6 april 2024 al lang in de agenda staan. Dan treden de dansleerlingen op in theater De Speeldoos, Baarn. Blokkeer ook zondag 24 maart in de agenda. Op die dag vindt de grote doorloop plaats in sporthal 2A van het Huis van Eemnes, van 13:00 tot 17:00.Meer informatie over de grote doorloop en de voorstelling hebben de deelnemende leerlingen per mail ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met mij op.

De prijswijziging gaat in per 1 september 2023. Alle leden die zich voor 1 juli hebben aangemeld in Bueno zullen pas per 1 oktober te maken krijgen met de nieuwe lestarieven. Zij dansen of sporten september nog voor het oude tarief.

 

Kaartverkoop voorstelling

Een week geleden is naar de leerlingen die meedansen in de voorstelling een  e-mail gestuurd over de kaartverkoop van de voorstelling. Binnen een week zijn voor zowel de middag- als de avondshow meer dan 80% van de kaarten verkocht. Heb jij jouw kaartjes nog niet besteld? Doe dit dan snel, want VOL=VOL. De kaartjes kunnen besteld worden via de website van De Speeldoos, Baarn.

 

Gebruik bovenverdieping

Sommige leden en ouders hebben de weg naar de bovenverdieping al gevonden. Hoewel het nog niet helemaal af is, is het al wel mogelijk om daar te zitten, bijvoorbeeld omdat je te vroeg bent voor de les of omdat je wacht tot de les van jouw kind afgelopen is. Er gelden echter wel een paar huisregels voor het gebruik van de zitruimte:


Laat de ruimte achter zoals je het hebt aangetroffen.

Graag glazen afwassen en in het droogrek zetten. Het droogrek is te vinden in het rechter kastje onder de gootsteen. Laat geen rommel slingeren, maar gooi het netjes weg. Mochten er handdoeken uithangen vanwege de lekkage die wij hebben, deze graag laten hangen. Deze hangen namelijk te drogen. Binnenkort is er ook speel-/kleurtafel voor kleine kinderen te vinden. Ook deze graag netjes achterlaten.


Een bijdrage wordt gewaardeerd.

Koffie, thee, limonade en een koekje erbij... Heerlijk! Vergeet niet om dan €1,00 in de fooienpot te stoppen zodat wij jullie kunnen blijven voorzien van een versnapering. De fooienpot staat op het kastje waar ook de waterkoker staat.


De opslag is verboden toegang.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming de opslag te betreden. Dit is de privéruimte van de dansschool. Alleen met toestemming of onder toezicht van een docent mag deze ruimte betreden worden.


Wees zuinig op onze spullen.

Gebruik de spullen van de dansschool met zorg. Mocht er toch iets kapotgaan of mocht er iets anders aan de hand zijn, laat het ons weten zodat wij het kunnen oplossen.


De komende periode zal de bovenverdieping verder opgeknapt en ingericht worden. Er zal o.a. een traphekje bovenaan de trap geplaatst worden zodat ook kleine kinderen mee naar boven kunnen en de posters van onze dansvoorstellingen worden natuurlijk opgehangen. Mocht je nog leuke ideeën of suggesties hebben, dan zijn die altijd welkom.

 

De komende maanden voor in de agenda

Alle hieronder besproken agendapunten zijn onder voorbehoud.


*KIJKlessen

Week 7: 12 t/m 18 februari

Deze week zijn er KIJKlessen! Neem gezellig jouw papa, mama, broertje, zusje, opa, oma, buurvrouw of een andere fan mee naar de les en laat jouw beste danskunsten zien.


*Voorjaarsvakantie

Week 8: 19 t/m 25 februari

Het is voorjaarsvakantie! Deze week geldt een aangepast lesrooster. Graag aanmelden via e-mail, WhatsApp of de Bueno Student-app. De les gaat door bij 3 of meer aanmeldingen.


*Open dansles 9 t/m 12 jaar

Week 8: woensdag 21 februari, 16:30 - 17:30

Deze vakantie geen Dansdag, maar wel een Open dansles voor de leerlingen van 9 t/m 12 jaar. We gaan lekker dansen en plezier maken met elkaar.


Leden | gratis       Niet-leden | €5,00


*Grote doorloop

Week 12: zondag 24 maart

Twee weken voor de grote voorstelling gaan we alle dansen van The Greatest Showman doorlopen, van begin tot en met eind. Dit is inclusief kostuums en kapsels. Make-up is niet nodig. Zorg dat je deze middag beschikbaar bent van 13:00 tot 17:00. De grote doorloop vindt plaats in sporthal 2A van het Huis van Eemnes.


*Paasweekend

Week 13: 29 maart t/m 1 april

Dit weekend is het Paasweekend. Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag gaan de lessen door volgens het reguliere lesrooster. Op Paasmaandag komen alle lessen te vervallen. Bij geen bericht gaan we ervan uit dat je aanwezig bent.


*Danscompagnie Eemnes presenteert: The Greatest Showman

Week 14: zaterdag 6 april

Komt dat zien! Komt dat zien! De dansers van de Danscompagnie zullen dan hun beste danskunsten laten zien tijdens de grote dansvoorstelling van seizoen 2023-2024. Meer informatie ontvangen deelnemende leerlingen in een aparte e-mail.


Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten? Volg Danscompagnie Eemnes dan op social media.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page