top of page

Geen dansles t/m 6 april


De meeste van jullie zullen op de hoogte zijn van de laatste maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot coronavirus COVID-19. Het is onvermijdelijk, maar ook Danscompagnie Eemnes zal haar deuren tijdelijk sluiten. De fysieke danslessen zullen volgens de richtlijnen van de overheid t/m 6 april opgeschort worden.


Maar goed nieuws! Ik ben bezig met het opzetten van digitale danslessen. Zo hoeven we elkaar toch niet helemaal te missen en kunnen we ook nog eens lekker blijven dansen. Het idee is om een live videostream op te zetten waarbij leerlingen thuis kunnen inloggen voor de dansles. Dit gaat van start zodra ik weer fit ben om les te geven, want helaas ben ik nog steeds ziek (lang leve de griep). Meer informatie over de digitale danslessen volgt nog.


Ook tijdens de meivakantie (maandag 27 april t/m dinsdag 5 mei) zullen de danslessen doorgaan indien daarvoor genoeg animo is binnen de groepen (met uitzondering van de officiële feestdagen). Tevens ga ik ervanuit dat onze grote leerlingenvoorstelling nog steeds zal plaatsvinden op zaterdag 20 juni 2020.


Het is zoals het is. Laten we samen het beste ervan maken.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page