top of page

Fijne feestdagen!


december 2022

Het jaar 2022 zit er weer bijna op!

De drukste periode is voor mij persoonlijk achter de rug en dat betekent iets meer ruimte en tijd voor mijn gezin, vrienden, familie en gezelligheid. Om daar volop van te genieten, neem ik tussen kerst en nieuwjaar een weekje vrij. Wat ga jij doen met de feestdagen?


Via deze weg wil ik jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen wensen en een knallende afsluiting van 2022. Laten we van 2023 weer een mooi jaar maken.


Tot dans!


Jamie-Dee

 

Kerstvakantie: 24 december t/m 8 januari

De scholen hebben kerstvakantie van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari. Bij Danscompagnie Eemnes gaan we nog even door: wij hebben kerstvakantie van zondag 25 december t/m vrijdag 6 januari. Let op: de eerste danslessen gaan weer van start op zaterdag 7 januari! In de eerste week van de kerstvakantie zijn er geen lessen. In de tweede week wordt het rooster hiernaast gehanteerd. 

Dansdag: donderdag 5 januari & vrijdag 6 januari

Graag wil ik alle dansers eraan herinneren om zich per mail op te geven voor de Dansdag van donderdag 5 januari (6 t/m 12 jaar) of vrijdag 6 januari (12 jaar en ouder). Het belooft een leuke dag vol toffe workshops, danslessen en andere activiteiten te worden. De Dansdag van donderdag is van 09:00 tot 17:00. De Dansdag op vrijdag is van 13:00 tot 22:00. Aanmelden kan t/m 30 december via info@danscompagnie.nl.

 

Zwangerschapsverlof Jamie-Dee

Vanaf januari zal Jamie-Dee langzaamaan beginnen met afbouwen van de danslessen. Hierdoor kan het zijn dat er gaandeweg nieuwe gezichten voor de groepen komen te staan. Hierover worden de groepen apart ingelicht. Na de grote voorstelling op zondag 2 april zal Jamie-Dee volledig met verlof gaan tot het begin van het nieuwe seizoen in september 2023.

 

Danscompagnie krijgt eigen ledensysteem

Per januari 2023 zullen de leden van Danscompagnie Eemnes worden overgezet naar een nieuw ledensysteem: Bueno. Er is besloten om een duidelijke scheiding te maken tussen de dans en fitness. Het afgelopen anderhalf jaar hebben wij gemerkt dat de dans- en fitnesswereld verder uit elkaar liggen dan aanvankelijk gedacht. Onze communicatie en benadering van de leden verschillen te veel waardoor er regelmatig verwarring onder de leden ontstond. Daarom hebben wij besloten om apart verder te gaan.


Welke groepen worden overgezet? Alle lessen verzorgd door Jamie-Dee en Danique worden overgezet naar het nieuwe systeem. Het betreft alle danslessen, Dance Fit, Zumba, Stretch & Strength, Pilates en 60+ Shape.


Wat betekent dit voor jouw abonnement? Jouw abonnement wordt mee overgezet naar het nieuwe ledensysteem, met uitzondering van de Sport FLEX en Fitness&Sport-abonnementen. Als je een Sport FLEX of Fitness&Sport-abonnement hebt, blijf je lid bij Compound. Je bent dan nog steeds welkom bij de lessen georganiseerd door Danscompagnie Eemnes. Graag vooraf aanmelden voor bij Jamie-Dee via 06-57097504 of info@danscompagnie.nl. De verdere administratie regelen Compound en Danscompagnie achter de schermen. Op die manier blijft het mogelijk om alle sportlessen te volgen die binnen het Compound-gebouw worden aangeboden.


Eind december zal de laatste keer geïncasseerd worden via Grib, het huidige ledensysteem. In januari zullen bovenstaande groepen overgezet worden naar Bueno. Vanaf januari 2023 zal het lesgeld via het nieuwe systeem geïncasseerd worden. De leden van Danscompagnie Eemnes ontvangen t.z.t. meer informatie. Je hoeft op dit moment zelf geen actie te ondernemen.

Bij vragen en/of opmerkingen kan je contact opnemen met Jamie-Dee via info@danscompagnie.nl.

 

De komende maanden voor in de agenda

Alle hieronder besproken agendapunten zijn onder voorbehoud.


De komende maanden voor in de agenda

Alle hieronder besproken agendapunten zijn onder voorbehoud.


* KIJKlessen

week 51: 19 t/m 24 november

Danscompagnie Eemnes opent haar deuren voor ouders, vrienden en andere fans van onze dansers. Kom eens kijken en ontdek hoe de leerlingen dansles krijgen.


* Kerstvakantie

week 51/52/1: 25 december 2022 t/m 6 januari 2023

Tussen kerst en nieuwjaar zijn er geen danslessen. De eerste danslessen gaan weer van start op zaterdag 7 januari.


* Dansdag 6-12 jaar

week 1: donderdag 5 januari

Een ochtend en middag vol dansactiviteiten die in het teken staan van onze aankomende dansvoorstelling Aladdin. Aanmelden kan t/m 30 december via info@danscompagnie.nl.


* Dansdag 12+

week 1: vrijdag 6 januari

Een middag en avond vol dansactiviteiten die in het teken staan van onze aankomende dansvoorstelling Aladdin. Aanmelden kan t/m 30 december via info@danscompagnie.nl.


* Theater Flint, Amersfoort presenteert: Blind date

week 4: zondag 29 januari, 15:00

Tijdens het Nationaal Theaterweekend presenteert theater Flint, Amersfoort een verrassende dansvoorstelling tijdens Blind date. De naam zegt het al: welke dansvoorstelling je gaat zien is nog onbekend. Laat je verrassen! Kom jij ook gezellig mee? Meld je voor 29 december aan via info@danscompagnie.nl.


* Danscompagnie Eemnes presenteert...

week 13: zondag 2 april 2023

Reserveer deze datum alvast in de agenda voor de grote voorstelling van 2023. De voorstelling vindt plaats in Theater de Speeldoos in Baarn. Na de grote voorstelling ga ik met verlof en dansen jullie met de invallers door tot de zomerstop.


Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten? Volg Danscompagnie Eemnes dan op social media.

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page