top of page

Extra nieuwsbrief juni 2020


Extra nieuwsbrief juni 2020

 

De laatste danslessen van dit seizoen

Het is alweer juni! Normaal een hysterische maand waarin de laatste voorbereidingen voor de grote voorstelling worden getroffen. Dit jaar is helaas anders gelopen en nu voelt juni een beetje 'leeg' aan. Langzamerhand werk ik naar de zomerstop toe en dus ook naar mijn zwangerschapsverlof. Voor mij zijn dit dus de laatste lessen van 2020. Een gek idee, maar het is zoals het is.


De zomerstop start op maandag 29 juni en duurt tot maandag 24 augustus. Zoals ieder jaar eindigen we een week eerder en starten we een week later dan de basisscholen in Eemnes. Na veel wikken en wegen heb ik besloten om geen speciaal zomerrooster in te plannen of speciale zomeractiviteiten te organiseren. Nu de grootste druk eraf is en het normale ritme weer opgang komt, merk ik dat deze hele situatie mij ontzettend veel energie heeft gekost. Tijd voor mij om af te remmen, in alle rust te genieten van mijn zwangerschap en mij voor te bereiden op een nieuw hoofdstuk.


Maar eerst nog genieten van de laatste danslessen in juni, samen met de meeste van jullie! De groepen die nog steeds digitaal les hebben wil ik graag uitnodigen voor een aparte gezamenlijke afsluiting (op 1,5 meter afstand). Daarover neem ik apart contact met jullie op. Dit jaar is dan wel raar gelopen, maar ik wil het wel op een leuke manier afsluiten.

Tot dans!

Jamie-Dee

 


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page