top of page

Nieuwsbrief najaar 2019


Nieuwsbrief najaar 2019

oktober-november-december

 

We zijn weer begonnen!

En toch kijk ik stiekem alweer uit naar het einde van het seizoen. Waarom? Omdat we 20 juni 2020 natuurlijk onze 4e grote dansvoorstelling gaan opvoeren! Ieder jaar probeer ik weer het beste uit de dansers en mijzelf te halen om een prachtige dansvoorstelling neer te zetten voor het hele gezin. Die voorbereidingen beginnen nu al! Voor de dansers beginnen de eerste voorbereidingen in november met de audities. Maar meer informatie daarover volgt na de herfstvakantie. Voordat het juni is hebben we namelijk nog een aantal andere optredens in het vooruitzicht. De vraag is: wie doen mee? In deze nieuwsbrief meer informatie over deze optredens, maar ook over andere zaken zoals de KIJKlessen en de herfstvakantie. Lees dus snel verder of bekijk de agendapunten onderaan deze e-mail voor een overzicht van alle activiteiten die in de planning staan. Tot dans!

Jamie-Dee

 


90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page