Telefonisch bereikbaar:

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Buiten deze tijden om is Danscompagnie Eemnes

slecht bereikbaar i.v.m. de lessen die gegeven worden.

10:00 - 16:00

10:00 - 15:00

10:00 - 14:00

10:00 - 16:00

10:30 - 14:30

Postadres:

Torenzicht 74

3755 CD Eemnes

info@danscompagnie.nl

06-57097504

Bezoekadres:

Hasselaarlaan 1C

3755 AV Eemnes

KVK 73882917

BTW-nr. NL859697836B01

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

February 19, 2019

February 1, 2019

December 29, 2018

Please reload

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van de website. Hier verschijnen alle nieuwtjes, foto's en video's met betrekking tot Danscompagnie Eemnes. Volg ons en ontdek wat komen gaat en wat is geweest.

Nieuwsbrief najaar 2016

01.10.2016

Welkom allemaal bij de Danscompagnie!

Ik ben erg blij dat ik al zoveel mensen mag verwelkomen na slechts één maand. Naast alle lessen zal de Danscompagnie ook regelmatig andere activiteiten organiseren voor haar leden. Om jullie onder andere daarvan op de hoogte te houden, wordt elke drie maanden een nieuwsbrief uitgestuurd. Daarnaast kan je voor meer informatie natuurlijk altijd de online agenda bekijken op de website.

 

De week van 3 t/m 9 oktober (week 40)

Aankomende week is de eerste week van oktober. Dan zal er helaas geen les zijn, want ik ben dan een volle week in Maastricht voor mijn werk als productiemedewerker bij de Nederlandse Dansdagen. Dit is een groot en belangrijk festival voor de Nederlandse dans. Een unieke kans voor mij dus om daaraan mee te werken! Ik ben daardoor een week niet in Eemnes, maar voor belangrijke vragen ben ik altijd bereikbaar via de mail of telefoon.

 

Herfstvakantie

Na een week rust gaan we weer allemaal aan de bak tijdens de lessen in oktober! En dit keer geen break vanwege de herfstvakantie. Je kan namelijk die week gewoon door blijven dansen en bewegen. Om de week van de herfstvakantie nog specialer te maken, is dit ook meteen de eerste Open Les-week van de Danscompagnie. Iedereen die geïnteresseerd is, is dan welkom om een dansje te wagen of om een kijkje te nemen tijdens een les. Ouders, familie, vriend(inn)en, iedereen is welkom!

 

Let op: Alle lessen gaan door, mits er genoeg cursisten zijn (3 of meer). Laat het mij dus weten als je niet kan komen, zodat ik weet op hoeveel cursisten ik kan rekenen. Mocht de les alsnog komen te vervallen, dan laat ik dat tijdig weten. Bij geen bericht gaat de les gewoon door.

 

Met korting naar Isabelle Beernaert

Om meer te ontdekken van de danswereld buiten de dansschool, organiseert de Danscompagnie een excursie naar Theater Flint (Amersfoort) op woensdag 21 december. We gaan dan naar de voorstelling Ne Me Quitte Pas van Isabelle Beernaert. Deze Vlaamse choreografe is o.a. bekend van het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance, waar ze vele harten stal met haar ontroerende moderne choreografieën. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

 

En goed nieuws: bestel je kaartje via de Danscompagnie en je krijgt 50% korting! In plaats van €26,25 betaal je dan nog maar slechts €13,- voor een kaartje. Meld je voor 21 oktober aan via info@danscompagnie.nl en laat mij weten met hoeveel jij meegaat. Ouders die kunnen rijden zijn van harte welkom en ook zij krijgen 50% korting op hun toegangskaartje.

 

De lessen op die woensdag komen helaas te vervallen. De vervallen les kan tijdens een andere les worden ingehaald, of kies ervoor om de les in te halen tijdens het speciale kerstvakantierooster! Over dit rooster wordt t.z.t. meer informatie gegeven.

 

Tot ziens bij de Danscompagnie!

 

 

Share on Facebook
Please reload