top of page

Start ontdekken

Start dansen

Eindvoorstelling 2021

Dit jaar wederom geen grote productie zoals Jungle Book (alweer 2 jaar geleden!), maar in plaats daarvan presenteren wij dit jaar iets kleins, eenvoudig en gezellig. Dit jaar verwelkomen wij jullie bij onze eerste Picknick-sessie. Een buitenlucht optreden op een grasveld in het midden van Eemnes. Maak het jezelf comfortabel, neem wat lekkers mee en geniet ondertussen van de danskunsten van onze prachtige dansers. Het productieproces voor dit optreden is nog in volle gang, maar reken op een optreden van ongeveer 60 minuten.

Waar?

Het grasveld achter Wakkerendijk 40. Terrein te betreden via het landweggetje aan de Stadwijksingel (tegenover Melkpad 77).

Hoe laat?

Om 11:00 en om 16:00.

 

Voor wie?

Voor alle dansliefhebbers uit Eemnes en omgeving. Reserveren kan via info@danscompagnie.nl.

Prijs?

€10,- per stuk.

Veelgestelde vragen

Welke groepen dansen mee?

Streetdance 5+

Streetdance 9+

Hiphop 12+

Dancehall 16+

Klassiek ballet 9+

Waar vindt het optreden plaats?

Op het grasveld achter Wakkerendijk 40 (bekend van o.a. kerstboomverkoop Makker). Het terrein uitsluitend betreden via het landweggetje aan de Stadwijksingel (tegenover Melkpad 77).

Wat is het verhaal?

Dit jaar werken we meer thematisch. Hierbij heb ik mij laten inspireren door het afgelopen jaar. Denk aan de verstilling van de wereld tijdens de eerste lockdown, het eindeloos videobellen, de frustratie van de maatregelen, het houden van hoop, met elkaar sterk staan en het eindeloos genieten van de danslessen. Het gaat dit jaar dus meer om het gevoel dan om het verhaal. En het allerbelangrijkste is het geven van een podium aan de dansers. Zij hebben keihard gewerkt en verdienen dit.

Dansen we dan ook in kostuums enzo?

Ja! Het is en blijft een optreden op een groot podium. Daar horen ook kostuums en make-up bij. Meer informatie daarover volgt per mail.

Wie mag ik allemaal uitnodigen?

Iedereen waarvan jij denkt dat zij het leuk vinden om naar een dansvoorstelling te kijken of om jou te zien optreden! Wees er snel bij, want we hebben een zeer beperkt aantal kaarten.

Wat als publiek 4 juli niet is toegestaan?

Dan zal een professionele videoregistratie van de dansvoorstelling gemaakt worden zodat de leerlingen alsnog kunnen optreden en familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden op een later moment kunnen nagenieten van de danskunsten van de leerlingen.

Wat als het keihard gaat regenen die dag?

1) Het gaat niet regenen die dag. Het blijft droog en het wordt een mooie dag.

2) Dan maken we een filmregistratie in een binnenlocatie waarbij de groepen om de beurt binnen zijn. Zo voldoen we alsnog aan de coronamaatregelen en is er alsnog iets leuks om met z'n allen naar uit te kijken.

Waarom moet ik betalen voor een kaartje?

Met het geld van de kaartverkoop bekostigen wij de gehele productie. Denk hierbij aan het podium, de geluidsinstallatie, de kostuums en natuurlijk een klein bedankje voor alle vrijwilligers die meehelpen achter de schermen.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Ja, dat mag. Het het niet voor niks Picknick Sessie! Neem dus vooral iets lekkers mee en maak het jezelf comfortabel door een extra stoeltje of kleedje mee te nemen. Het aantal tafels en banken op het terrein is beperkt voor 6 gezinnen!

Klassiek ballet 16+

Dansmix 5+

Jazz Dance 10+

Moderne dans 16+

bottom of page