Adem-banner(1).png

 Een kuch, zucht, een hap naar lucht.

ADEM

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om onze benefietvoorstelling Adem wederom tot nader order uit te stellen. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt zodra de maatregelen versoepeld worden en het weer mogelijk is om voor publiek op te treden in de theaters. De gekochte kaartjes blijven uiteraard geldig. Sponsors, donateurs en kaarthouders verzoeken wij vriendelijk om e-mail, website en social media goed in de gaten te houden.

----------

Adem, is een dansvoorstelling ter ere van het leven. Van de eerste ademhaling bij de geboorte tot aan de laatste zucht bij het overlijden. De verhoogde ademhaling bij flinke inspanning en de diepere ademhaling bij totale ontspanning. Dagen dat je geen lucht kan krijgen en dagen dat je intens kan genieten van de frisse lucht. Ieder leeft het leven op zijn eigen manier, maar ademen doen we allemaal.

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Dat is een schrikbarend aantal mensen. Niet gek dat iedereen wel iemand kent die geraakt is door deze ziekte. Ook binnen Danscompagnie Eemnes heeft ieder een eigen verhaal met deze vreselijke ziekte. Dit heeft ons geïnspireerd om in actie te komen en samen deze dansvoorstelling te creëren. Wij willen het leven vieren, genieten van de mooie momenten samen en koesteren wat we hebben. Het goede doel dat we hebben uitgekozen is KWF Kankerbestrijding. Het KWF zet zich al 70 jaar in voor onderzoek naar kanker. Hun missie luidt: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven. Een positieve missie die wij graag willen steunen.

Help jij mee om ons doel van €2.500,- te halen? Koop voor €10,- een kaartje voor onze dansvoorstelling. 100% van de kaartopbrengst gaat naar het KWF.

Wij komen in actie voor

KWF logo.png
14. Danscentrum van Bommel.png
12. IJssalon De Hoop.png

Mede mogelijk gemaakt door

Danscompagnie Eemnes logo_rond_groot.png
Huis van Eemnes
DKS Eemnes (04).png
Keymer +Essential grijs.png
Partyverhuur de Wit.png
Houtindustrie Amersfoort BV.png
Kaasschuur (3).jpg
Het Oude Raadhuis.jpg
eemoptiek-logo-1.440x0.png
J. Van Ijken Oude Bouwmaterialen.jpg
RoSas_Logo_onwhite.png
13. VoedCel.png
10. Pensionstal De Paardenstek.png
thumbnail_GCG_2logo.png